Ofte stillede spørgsmål

Hvor får vi vores oplysninger fra?
Vores festival-line-ups er blevet stillet til rådighed af de skønne mennesker hos Songkick, mens vores musik kommer fra det fantastiske Spotify-team.
Hvordan fungerer Festival Playlister?

Magi.

Spøg til side.

Festival Playlister bruger Application Program Interface (API) stillet til rådighed af Songkick for at opstille vores line-up fra hver festival. Derefter, med hjælp fra Spotify's API, kan der opstilles en liste over alle sange fra hver enkelt artist, efter popularitet, hvilket tillader os at præsentere enten deres mest eller mindst populære sang for dig.

Vi har udelukket singler samt optrædener på kompilations albums for at undgå gentagelser, og har ligeledes udelukket sange som indeholder bestemte keywords, så som 'intro', 'track by track' og 'kommentarer', for at være sikre på at vi kun præsenterer ren musik for dig!

Kan jeg søge på historiske festivaler? Og hvad med internationale festivaler?
Yes og yes. Så længe data har været tilgængelig for festivalen kan du søge på den - fra tilbage i tiden, nutiden, nationalt eller internationalt.
Er playlisten dateret til tidspunktet for festivalen?
Ja. Vi har indstillet Playlister tjenesten således, at hvis du søger efter en forhenværende festival vil du kun se resultater med musik, der var tilgængeligt på det givne tidspunkt.
Hvordan bestemmer I hvor 'mainstream' hver enkelt festival er?
Vi bruger populariteten for hver artist på Spotify. Jo mere populær artisterne er, jo mere mainstrean er festivalen.
Hvorfor kan jeg ikke afspille playlisten i browser på min mobil?
Desværre er dette en nuværende begrænsning ved Spotify Playlist widget. Vi arbejder på det på nuværende tidspunkt, indtil da har du mulighed for at gemme playlisten til Spotify ved at bruge den store gule 'Gem i Spotify' knap, og derefter åbne Spotify app'en på din mobil, hvor den skulle ligge og vente på dig!
Min playliste indeholder nogle mærkelige bands. Hvorfor?
Playlister tjenesten bruger artisternes navne til at udarbejde listerne. I nogle tilfælde kan der forekomme flere artister med det samme navn, og mens vi har forsøgt at begrænse dette så meget som er muligt, vil du muligvis opleve et mærkeligt band eller to som vil poppe op på din playliste, f.eks. steel drum bandet Exodus som optræder på en Heavy Metal playliste, i stedet for thrash bandet Exodus. Dette kan især forekomme når du søger efter de mere obskure numre, hvilket skyldes måden Playlisteren sorterer artistens numre efter popularitet - desværre er steel drums bare ikke lige så populære som thrash metal disse dage.
Ligeledes er Songkick og Spotify desværre ikke helt ufejlbarlige, så der kan forekomme denne lidt skæve indtræden på begge tjenester...
Hvorfor er et bestemt band eller festival ikke inkluderet?
Festival Playlister trækker sin information fra Songkick og Spotify, hvoraf ingen har virkelig udtømmende data. Visse artister tilbageholder deres musik fra Spotify af forskellige årsager, mens andre artister muligvis ikke er blevet tilføjet til Songkicks database hvilket resulterer i nogle udeladelser på Playlisten.
Hvorfor beder I om så mange rettigheder når jeg gemmer en playliste til Spotify?
For at gemme playlisten til Spotify behøver vi tilladelse til at få adgang til din konto. Desværre tillader Spotify ikke at vi kun anmoder om de specifikke rettigheder, som er nødvendige for at vi kan tilføje en playliste til din Spotify konto. Vi får enten tildelt rettighedslisten, som du vil opleve bliver anmodet om når du gemmer en playliste første gang, eller slet ingen. Vi ville foretrække at spørge efter færre tilladelser, men er ikke givet den mulighed. Vi bruger kun rettighederne som bliver tilladt til at gemme playlisten til Spotify for dig. Vi hverken gemmer eller får adgang til privat (eller offentlig) information om dig eller din Spotify konto. Vi 'skubber' playlisten til din konto og 'trækker' aldrig nogen information med tilbage.